Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë stabil, me diell dhe i ngrohtë.

Baby Boo

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej -4 deri 5 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej 8 deri 20 gradë celcius.
Gjatë ditëve të ardhshme, moti pritet të jetë me diell dhe i ngrohtë, si dhe pritet rritje e temperaturave ditore.