Tërmet në orët e para të mëngjesit/ Epiqendra dhe magnituda

Një tërmet është ndjerë në Shqipëri rreth orës 04:23 të mëngjesit të sotëm.

Baby Shop Charli

Sipas të dhënave të publikuara nga Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, lëkundja ka qenë me magnitudë 3.9 dhe epiqendra ka qenë në Korçë.

Epiqendra ka qenë 10 kilometër në Jugperëndim të Vithkuqit të Korçës, me një thellësi 17 kilometër.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors