Moti i nxehtë, një qytetar në Pejë del në qytet totalisht i zhv*eshur

Moti i nxehtë është duke mbajtur sot në territorin e Kosovës.
Këto temperatura duket se kanë qenë shumë të larta për një qytetar në Pejë.
Nga disa fotografi që kanë dërguar qytetarët, shihet që një person ka dal totalisht i zhv*eshur në Pejë dhe ka ecur në rrugët e qytetit.

Baby Boo