Moderatorja e njohur: Në Shqipëri më rritën çmimin për 200 euro kur më dëgjuan duke folur me akcent nga Kosova

Rritja e çmimeve në bregdetin shqiptar sidomos kohët e fundit ka ngritur shqetësimin e turistëve e posaqërisht atyre nga Kosova. Kosovarët janë ankuad shpeshherë me çmimet e larta dhe dallimet që bëhen mes turistëve.
Se kjo ndodh vërtetë foli edhe prezantuesja e njohur Argjira Spanca, e cila tregoi një histori personale duke pretenduar së çmimi iu rrit vetëm pse ishte nga Kosova.

Baby Boo

“Miqtë e mi në Kosovë an*kohen vazhdimisht për turizmin në Shqipëri”, tha mes tjerash Argjira duke treguar edhe përvojën e saj.
“Para disa ditëve po rezervoja një hotel në jug për disa miq të mi nga Kosova, më nisën linkun e “booking” ku ishte X çmimi dhe kur i telefonoj në telefon më rrit çmimin për 200 euro më shumë vetëm pse më dëgjoi akcentin nga Kosova”, tha Argjira.