Mjeku Ilir Hasani reagon për karantinën gjatë Bajramit


Ilir Hasani

Hapim bastoret, shkojmë në zgjedhje, tubime, liturgjia…, dhe hop karantinë dy ditore. Qytetari në këtë pandemi tregoi një edukatë shumë të lartë, duke ndjekur me përpikshmëri udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik.

Por kjo mënyrë e veprimit po sfidon sjelljen e mirë qytetare, duke vënë në rrezik bindjen e qytetarëve atëherë kur do të jetë më shumë se e nevojshme!
#covid19 #corona

Baby Boo