Miratohet plani i ri urbanistik për fshatin Xhepçisht


Në seancën e 19-të të Këshillit Komunal të Tetovës, është miratuar plani përfundimtar urbanistik për fshatin Xhepçisht.

Me vota unanime, u miratua kjo nevojë e kahmotshme, ku ky fshat do të ndërtojë me rregulla dhe sipas planit të paraparë.