Ziadin Sela për pr*otestën në Tetovë! A po politizohet?! (VIDEO)


Duket se Ziadin Sela nuk e mban fjalën e dhënë e madje edhe atë që e thotë ai në një moment e ndërron.
Se a është kjo problem harrese apo kështu ka dëshirë të manipulojë Sela opinionin, kjo nuk dihet!

Por videoja në vazhdim do ju sjellë dëshmi se si Ziadin Sela edhe pse kërkon të mos politizohet pr*otesta dhe tr*agjedia në Tetovë, anëtar të partisë së tij shihen teksa lëvizin dhe manipulojnë e nxisin pr*otestuesit.

https://opinionshqip.live/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Video-2021-09-21-at-8.10.53-PM.mp4?_=1