Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale del në protestën e sindikalistëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska ka dalë në protestën e sindikalistëve duke i mbështetuar ato. Ajo tha se çdoherë është dhe do të jetë në anën e puntorit, dhe fton LSM-në brenda ministrisë të vazhdojnë dialogun për një zgjidhje të përbashkët./KlanMacedonia/

Baby Boo