Bastisje në Kavadar, arr*estohet një person

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) mbrëmë vonë ka privuar nga liria V.P.A. 32 vjeç nga Kavadari.
Sipas njoftimit të policisë gjatë bastisjes të kryer me urdhër gjyqësor është gjetur dhe konfiskuar mar*ihuanë, materie pluhur ngjyrë kafeje dhe një matëse digjitale. Personi në fjalë është ndaluar në stacionin policorë të Kavadarit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tij do të ngritët padi adekuate.

Baby Boo