Ministria e Mbrojtjes ka hapur shpallje për dhënie me qira të disa objekteve të saj

Me vendim të Qeverisë së Maqedonisë dhe ministres për Mbrojtjes, Radmila Shekerinska, sërish vendoset rend në mënyrën e dhënies me qira të pronës së patundshme shtetërore e cila është nën menaxhim të Ministrisë së Mbrojtjes, njofton Portalb.mk.

Për këtë, Ministria e Mbrojtjes, në formë elektronike, sot, më 06.06.2018, ka publikuar shpallje për dhënie me qira të disa hapësirave, në kohëzgjatje prej 7 vjetësh.

Me qira do të jepen hapësira Kisella Vodë, Manastir, Kërçovë dhe Tetovë.

Të drejtë për aplikim të marrjes në qiratë pasurisë së patundshme të MBP-së kanë të gjithë personat fizik dhe juridik të Maqedonisë, kurse afati i fundit për paraqitje është deri më 29.06.2018.

Shpalljen mund ta shihni: KËTU.

Baby Boo