Ministri grek: Topi është në terren të fqinjëve dhe ne presim përgjigje nga ata

Topi është në terren të fqinjëve për të bërë hapin vendimtar drejt një zgjidhjeje dhe ne jemi duke pritur, ka thënë zëdhënësi i qeverisë greke dhe ministri pa portofol Dimitris Xenakopoulos në një intervistë me televizionin grek “Kontra”.

Baby Boo

Siç njofton korrespondenti i MIA-s nga Athina, ai nuk ka dashur të parashikoj se kur do të realizohet bisedë telefonike mes Zoran Zaev dhe Aleksis Tsipras edhe një herë përsëriti pikëpamjen e tij se “asgjë nuk është rënë dakord derisa derisa të merremi vesh për gjithçka.” – Ajo që ne presim është që lidershipi politik i ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë për të bërë hapin vendimtar dhe të shkojmë përpara për një zgjidhje të pranueshme për atë që duket të aspirojnë të dy vendet. Zoran Zaev do të duhet t’i  përfundojë aktivitetet e nevojshme politike brenda vendit të tij dhe kjo është ajo që ne presim, tha Xanakopulos në një intervistë./Pa Censurë