I rrahu nënën dhe vajzën, dhunuesi nën hetim


Në ora 18.40 minuta në Sektorin për punë të brendshme në Shkup, është paraqitur 50 vjeçarja G.A. dhe ka thënë se ditën e njëjtë rreth orës 17.40 minuta në rrugën 383 së bashku me vajzën e saj 16 vjeçare janë sulmuar fizikisht nga ana e R.S.

Gjegjësisht i njëjti ka qenë duke e goditur me grushta dhe shkelma në trup, vajza ka tentuar që t`i ndaj, ndërsa dhunuesi ka vazhduar ta godas edhe vajzën ku i ka shkaktuar lëndime të dukshme nënës dhe vajzës.

Po punohet në zbardhjen e tërësishme të rastit./Almakos/