Ministri dha deklaratë i veshur vetëm me brekë!


Ministri Rumun i Sportit Jonut-Marian Stroe u shfaq në një shfaqje televizive live.

Ministri nuk e parashikoi që kamera t’i shkaktojë atij probleme, në një moment gjatë shfaqjes live kamera ra nga vendi ku ishte vendosur dhe e zbuloi se ministri mbante vetëm brekë!