Artan Grubi ua uron muajin e shenjtë të Ramazanit besimtarëve musliman

Artan Grubi
Të dashur besimtarë,
Ju uroj një muaj të begatë shpirtëror në harmoni familjare të përcjellë me agjerim të lehtë, lutje të pranuara dhe respektim të masave për mbrojtje të shëndetit publik.

Baby Boo