Milikije Halimi: “Shkojmë në rrethin e dytë”

Milikije Halimi ka njoftuar se shkojnē në rrethin e dytë ku BDI ka shkuar në epërsi në Haraçinë!

Baby Boo

Halimi shkruan: “ Dua t’i falenderoj nga zemra dhe me perkulje te gjithe aktivistet dhe votuesit tane. Mirekuptim per te gjithe qe votuan sot ne nje atmosfere te qete dhe demokratike. Ne do te shkojme ne rrethin e dyte, dhe do te kemi fitoren e sigurt. Komuna e Haracines do te shkoje para dhe nuk kthehet mbrapa.”