Milikije Halimi e pret në takim vëllazëror ambasadorin e Shqipërisë, Fatos Reka

Sot, komunen e Haraçinës e vizitoi Ambasadori i Shqipërisë në Shkup Fatos Reka.

“Ne kete takim te ngrohte dhe vellazeror, ambasadorin e njohtuam me arritjet dhe sfidat me te cilat ndeshet komuna jone. Haracina si gjithmone, do te jete e hapur per bashkepunim ne te gjitha sferat e interesit per qytetaret

. Bashkepunimi me ambasadoret dhe diplomatet e akredituar ne vendin tone, eshte e nje rendesie te vecante per ne”, ka deklaruar pas takimit kryetarja e komunës, Milikije Halimi.

Baby Boo