Grupi Lev Tahor e la Shkupin, përfundoi në Ohër

Anëtarët e grupit hebre Lev Tahor aktualisht gjinden në Ohër në fshatin Gorno Lakocerej.

Baby Boo

Ky është qyteti i tretë në të cilin janë vendosur që kur kanë arritur në vend, sepse nuk u mirëpritën. Nga SPB Ohër për TV21 theksojnë se deri më tani nuk ka pasur ankesa nga ana e qytetarëve të lagjeve në të cilën ato janë vendosur.
Ndryshe ky grup përcillet nga MPB Shkup dhe jo nga Sektorët e brendshme të qyteteve.