Milikije Halimi: Demanton lajmin, nuk detyrohen të mësojnë maqedonisht!


Ne lidhje me lajmin për të cilin u përfol se fëmijët e Haraçinës po detyrohen të mësojnë maqedonisht, kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka hedhur poshtë këto dezinformata.

Halimi demanton këtë lajm, ku publikisht e deklaron kërkesën e saj drejtuar Ministrisë  për Punë dhe Politikë Sociale,ku së shpejti pritet miratimi i kërkesës dhe të fillohet me ndërtimin e çerdhes në Komunën e Haraçinës.

 

 

Baby Boo