Milaim Zeka: Ku e ka shkel Turku me magaric aty ska civilizim!


Milaim Zeka: Ku e ka shkel Turku me magaric aty ska civilizim, kështu ka deklaruar në emisionin e Arian Canit gazetari Milaim Zeka duke u munduar që të tregoj dhe të poshtërsoj sundimin e perandorisë Osmane, e cila ka sunduar me shqiptarët për plotë 500 vite.

Ai thote: Në të gjitha vendet ballkanike, ku turku ka shkelë qoftë me kali, qoftë me gomaricë, ku i ka rra turku aty ka amoralitet, ka fallcitet. Civilizimi fillon nga Zagrebi deri ne Stokholm… Në gjitha trojet tjera kemi vetëm vese të këqija so trashëgim i sundimit shumë vjeçarë nga perandoria Otomane!

Baby Boo