Mijallkovit i caktohet masa e arr*estit shtëpiak

Prokuroria Themelore Publike për Ndjekjen të Kr*imit të Organizuar dhe Ko*rrupsionit njoftoi se ish-drejtori i DSK-së Sasho Mijalkov, i cili u dorëzua pasditen e sotme pas dy ditësh ndjekje nga ana e policisë, i është dhënë vendimi për arr*est shtëpie.

Baby Boo
Pekon Bakery

Dy ditë më parë, si rezultat i informacionit operacional që tregon mundësinë e arr*atisjes, me propozim të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Kr*imit të Organizuar dhe Korr*upsionit, Gjykata Themelore Penale – Shkup me një vendim e dë*noi të pande*hurin Sasho Mijalkov në shtëpi arr*estimi dhe mbikëqyrja 24 orë video dhe audio. Deri më sot, i pan*dehuri ishte i padisponueshëm për autoritetet e zbatimit të ligjit, thuhet në një deklaratë të Prokurorisë .

Restorant Lumare