Migena Balla: “Vazhdoni adhuroni hoxhën e cilindo budalla kriminel “….

Per te gjithe injorantet qe kur denoncohet publikisht nje fenomen qe ndodh publikisht fillojne te bejne moral e te tregojne dhe organet kopetente, e kujt mua qe ato organet kopetente jua tregoj une me mire sesi funksionojne. E pra te nderuar injorante nuk mund tju sqaroj une mendjet tuaja te ngushta, faktet jane aty dhe flasin vete. Jane publike jo ceshtje personale.

Baby Shop Charli

Meqenese te besh share nje fakt publik per ju perben shkelje morale, dhe ti besh ato krime nuk perben as shkelje morale e as ligjore, vazhdoni adhuroni hoxhen e cilindo budalla kriminel qe ju qeveris ne xhami shkolla pune lagje bashki qeveri kudo, une do vazhdoj te shkruaj per ata qe kane sy e veshe e qe nuk i ben njeri per budalla.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors