Mickovski paralajmëron protesta!

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot deklaroi se Komiteti Ekzekutiv i partisë sot do të merr vendime për aktivitete të reja, përcjell TV21. Mickoski tha se VMRO nuk do ta lëshojë Kuvendin.

Baby Boo

“Prisni, sonte kemi mbledhje të Komitetit Ekzekutiv, ne kemi atmosferë demokratike në vendimmarrje. Duhet të hapim debat të mund të dëgjojmë edhe anëtarët tjerë të KE dhe shumë shpejt do të dalim me dinamikën e aktiviteteve, gjithçka është në tavolinë përveç lëshimit të Kuvendit, këtë kënaqësi nuk do ta ketë ky pushtet, që të mund të kalojnë nga ligji për marihuanën e tutje”, deklaroi mes tjerash Mickoski.

I pyetur nëse masat e reja përfshijnë protestat, kreu i VMRO-DPMNE-së u përgjigj shkurt duke thënë “Po”.