Mickovski i shokon protestuesit, i fton shqiptarët që ta votojnë


– I ftoj shqipëtarët dhe të gjithë muslimanët të na votojnë, të gjithë jemi të dëshpëruar nga qeverisja LSDM-BDI ka thënë Mickovski.

 

Në protestë pas këtij fjalimi ka mbretëruar një heshtje e gjatë. Dihet se partia opozitare VMRO-DPMNE çdoherë ka pasur qasje negative kundër shqiptarëve.Pa Censurë