Mickovski i bindur: Do të fitojmë më shumë komuna se LSDM-ja


Duke folur për kandidatët për kryetar komunash, Hristijan Mickovski, tha se kandidatët janë zgjedhur pas një analize serioze.

“Ata që mbetën në rrethinë e fundit,a ta dy tre, kandidatë më serioz, përkundër anketave për ta, kishte edhe biseda me persona tjera, a janë të guximshëm, dhe vlerësoj se kur e kemi bërë, kemi zgjedhur me më të mirën që e kemi. A është ideale, them jo, por me atë që e kemi në dispozicion. Vlerësoj se edhe përkundër presioneve do të fitojmë, edhe më tepër komuna dhe lista”, u shpreh Micksovki.

Micksoki tha se kanë bërë analizë serioze, komparative, profil të kryetarëve të LSDM-së dhe gjitha ato tregojnë se kandidatë e LSDM-së asgjë nuk kanë realizuar nga premtimet e tyre dhe se kandidatët e VMRO-së do të shënojnë fitore në këto zgjedhje.