Mickoski: Që në rrethin e parë do t’u bëj thirrje simpatizantëve të VMRO-së që të votojnë për ASH-AAA në Çair, Tetovë, Saraj…..


Kryetari i VMRO-DPMNE-së, në një brifing me gazetarët theksoi se me ASH-AAA kanë bërë marrëveshje për përkrahje në disa komuna që në rrethin e parë.
“Unë personalisht dhe partija jonë nga simpatizantët tonë do të kërkojmë që në rrethin e parë të votojnë për kandidatët e ASH-AAA në Çair, Tetovë, Saraj, Studeniçan, gjegjësisht atje ku ne nuk do të kemi kandidatë dhe anasjelltas”, tha Mickoski. Siç tha ai, disa komuna do t’i vizitojnë së bashku me Ziadin Selën dhe Afrim Gashin.

Baby Boo