30 vjeçari nga Tetova lamërohet nga nëna se i dhunon fëmijët e tij!

Punonjësit policorë të SPB-Tetovë, dje (06-prill) rreth 14 orë e 20 minuta, e kanë privuar nga liria 30-vjeçarin B.M. nga Tetova i cili një orë më parë ishte denoncuar nga nëna e tij 59-vjeçare se kishte dhunuar fizikisht dhe neglizhuar dy fëmijët e tij të mitur dhe për rastin është njoftuar edhe personi i qendrës për punë sociale.

Ndërmerren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës ndaj B.M. dhe gruas së tij 27-vjeçare do të përgatiten parashtresat përkatëse.

Baby Boo