Mickoski: Ja me cilën parti shqiptare do të koalicionojë VMRO-DPMNE (VIDEO)


VMRO-DPMNE do të koalicionojë me atë parti shqiptare që do të kenë program të përbashkët në interes të të gjithë qytetarëve. Kjo është theksuar nga lideri i kësaj partie në intervistën në TV21.

“Do të koalicionojmë me atë parti me të cilën do të kemi program të përbashkët në interes të të gjithë qytetarëve dhe me atë parti që ofron projekte”, theksoi Mickoski. Ai tha se tek të gjitha partitë shqiptare ka potencial për bashkëpunim.