Mickoski i gatshëm të kërkojë falje për padrejtësitë që ka bërë pushteti i VMRO-së


Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski, thotë se është i gatshëm që të kërkojë falje në emër të partisë së tij, çdonjërit që gjatë pushtetit të tyre ju është bërë padrejtësi.

Në një intervistë për TV Sitel, Mickoski tha se qeveria e OBRM-PDUKM-së ka bërë shumë vepra të mira për shtetin, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Në periudhë prej 11 vitesh është normale që njeriu që punon edhe të gabojë dhe për këtë nuk duhet të ketë dyshime. Nuk mund të jeni 100 për qind i suksesshëm në gjitha punët. Nuk e kam problem të kërkojë falje, por duhet të potencohet se gjatë asaj qeverisje 11 vjeçare, 180 mijë njerëz janë punësuar”, tha Mickoski./Telegrafi