Ministria e Jashtme e Izraelit: Faleminderit Kosovë!


Drejtori i Departamentit për Euro-Azi në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Izraelit, Yacov Livne, e ka falenderuar Kosovën për qëndrimin zyrtar të Ministrisë së Jashtme të Kosovës.
Livne e ka shpërndarë reagimin e Ministrisë së Jashtme kosovare, e cila nepërmjet një deklarate tha se Izraeli ka të drejtë ta mbrojë popullin e tij nga 2 mijë ra*ketat e hedhura nga “Hamasi”.

Baby Boo

“Si çdo shtet, edhe Izraeli ka të drejtën dhe obligimin për ta mbrojtur popullin e tij kundër 2000 raketave të hedhura mbi civilët vetëm nga Hamasi, i cili po mban peng civilët palestinezë në lu*ftën e tij. Ne jemi të pikëlluar për të gjitha vi*ktimat. Ne kërkojmë që të përmbahemi, ta ndalojmë dhu*nën dhe të kërkojmë zgjidhje paqësore”.

https://twitter.com/YacovLivne/status/1393913944033607682?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1393913944033607682%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fshenja.tv%2Fministria-e-jashtme-e-izraelit-faleminderit-kosove%2F