Mësuesja arrestohet pasi kreu marrëdhënie me 14 vjeçarin, dyshohet për raste tjera

Një mësues nga një shkollë e mesme në Reedley përballet me akuzat për përdhunim pasi u arrestua nën dyshimin se ka kryer marrëdhënie seksuale me një student adoleshent, njoftoi Zyra e Sherifit të Qarkut Fresno të premten mbrëma.

Baby Boo

Krystal Jackson, 39 vjeç, nga Kingsburg u arrestua rreth orës 20:00. pas një hetimi që filloi një ditë me herët pasi “detektivët morën informacione për Jackson duke u angazhuar në abuzim të vazhdueshëm seksual të një djali 14-vjeçar”, thuhej në një njoftim për Zyrën e Sherifit.
Jackson u identifikua si mësuese e shkollës së mesme në Shkollën Mountain View (Studim i Pavarur) në Reedley.
“Hetimi zbuloi se Jackson dhe djali u takuan në Akademinë e Lidershipit Dunlap,” sipas njoftimit. “Gjatë një kohe të paspecifikuar, Jackson pati disa takime një me një me studentin dhe u bënë keqtrajtime seksuale.”

Jackson u akuzua për katër akuza për përdhunim, së bashku me akuzat e vetme të abuzimit seksual të vazhdueshëm të një fëmije, përplasje gojore me një fëmijë, veprime të ndyra me një fëmijë, komunikim me një fëmijë për të kryer një krim dhe takim me një fëmijë për qëllime të poshtra. Me Garancia e Jackson u caktua në 215,000 dollarë.
Ekziston një mundësi që të ketë viktima të tjera, sipas Zyrës së Sherifit.