Mësohet kush është personi i arre*stuar para AKI’së: 27 vjeçari zihet me granatë dore


Pjesëtarët të Policisë së Kosovës dhe të gjitha organet e rendit në Kosovë u alarmuan në mëngjesin e sotëm, ku para ndërtesës së Agjencisë Inteligjente të Kosovës gjendej një veturë e dyshuar.

Policia pas thirrjes nga sigurimi i AKI’së, iu është përgjigjur thirrjeve menjëherë duke dalur në vendin e ngjarjes, meqë rast e kanë arre*stuar një person të dyshuar.

E.B., (emër i njohur për redaksinë) është arre*stuar para ndërtesës së AKI’së pasi atij i është kapur një granatë dorë në veturën e tij të tipit “Fiat” ngjyrë e bardhë.

27 vjeçari kishte shkuar para ndërtesës së AKI’së dhe në hyrjet e ndërtesës ishte fjalosur me sigurimin duke i thënë se “përse po iu vendosni njerëzve çipa”.

Baby Boo