Mësohet arsyeja e rrahjes: Familjarët e zënë kryefamiljarin me të dashur – atë e bëjnë për spital


Mediat raportuan më parë për një rra*hje br*utale në komunën e Pejës. Mësohet se bëhet fjalë për një rast familjar.
Thuhet se familjarët e kanë zënë kryefamiljarin e tyre me të dashur.

Për këtë arsye, dy persona, një grua dhe një burrë, shihet duke e rra*huar një vajzë të re në rrugë.
Mediat po ashtu mësojnë se personat në video janë arr*estuar nga Policia e Kosovës të cilët arritën në kohë në vendin e ngjarjes. Në videon që ka siguruar IndeksOnline dëgjohet gruaja duke thënë “a merresh me babë temin”.