Arr*estohet për dhu*nim burri nga Prizreni, kreu marrëdhënie me gruan pa dëshirën e saj


Një rast dhunimi ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Prizren, ku viktima femër kosovare ka informuar se bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar ka kryer mardhënie me të, pa dëshirën e saj.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

“Prizren 10.12.2021 – 12:30. Viktima femër kosovare ka informuar se bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar ka kryer mardhënje me të, pa dëshirën e saj. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje. Rasti është duke u hetuar”, thekson raporti.

Baby Boo