Mesazh i ëmbël solidarizues nga Coca Cola për myslimanët në Ramazan

Jeni mësuar që Coca-Cola cdo herë të promovojë pijet duke kërcyer në ndonjë festë të madhe, por kësaj radhe duket se pati një përjashtim, pasi një reklamë e saj iu është kushtuar muajit të Ramazanit.

Kompania e njohur e pijeve jo-alkoolike, Coca Cola ka zgjedhur që në muajin e shenjt të Ramazanit të përçojë mesazh solidarizues në mbarë botën.

Derisa është realizuar një reklamë fantastike, aty shihet një grua e mbuluar e fesë islame duke agjëruar dhe në pritje të iftarit gjatë një dite Ramazani, po ashtu dhe ndërveprimi social me një grua tjetër e cila supozohet që s’i takon fesë islame por që respekton tërësisht atë.

Linku i reklamës:

https://youtu.be/mqw-ODqbGRo

Baby Boo