Pamje nga droni të vendit në Bullgari ku u ak*sidentua autobusi – ku vdiqën 45 njerëz


Mediat bullgare kanë publikuar një incizim nga lartë ku duket vendi i ngjarjes ku u ak*sidentua autobusi nga Maqedonia e ku mbetën të vd*ekur 45 persona dhe 7 tjerë janë lënduar.
Nuk dihet identiteti i të vd*ekurve e as i të lënduarve por informacionet e para nga autoritetet bullgare thonë se ak*sidenti ndodhi si shkak i një përplasjeje të autobusit me hekurat mbrojtës.

Baby Boo

Pas kësaj supozohet se ka ndodhur një shpërthim që ka rezultuar me zj*arr, nga i cili kanë gjetur vd*ekjen shumica e udhëtarëve në të.
Ministri i Brendshëm i Bullgarisë ka thënë se është i vështirë identifikimi i vi*ktimave nga ak*sidenti tr*agjik i autobusit.

Përndryshe, sot në vendin e quajtur Pernik në Bullgari ka ndodhur një ak*sident i tmerrshëm i një autobusi nga Maqedonia e Veriut.
Nga ky ak*sident tr*agjik, kanë humbur jetën 45 njerëz nga Maqedonia kurse rreth 20 prej tyre raportohet se kanë qenë të rinj.