Meri Nikollova i kundërvihet maqedonases që shau shqiptarët!


Pas transmetimit në media të statusit në facebook që kishte shkruar maqedonasja Gorjana Petroska, ku fyente rëndë shqiptarët kanë reaguar një sërë njerëzish.

Gazetarja maqedonase Meri Nikollova është revoltuar nga ky status dhe i është kundërvënë Gorjanës, Nikollova shkruan:

Baby Boo