Mërgimtarit i vidhen pesë mijë franga zvicerane dhe një telefon


Një mërgimtar pohon se këtë të diel pas mesdite në një parking të një supermarketi në Suharekë i janë vjedh para të gatshme dhe një telefon.
Siç është ankuar ai bëhet fjalë për pesë mijë franga zvicerane.

Nga fotografitë e dërguara shihet se grabitësit kanë thyer xhamin e veturës dhe kanë marrë çantën me para dhe aparatin telefonik.

Baby Boo