Si është e mundur të ndodh një aks*ident i tillë?


Situatë e pazakontë në parking.
Një video tjetër që na vjen nga rrjeti social “Reddit” dhe do të shohim se në një parking, një Toyota RAV4 qëndron në majë të një kamionçine Ford që është rrokullisur.

Skena është në Arabinë Saudite dhe ende nuk ka informacion të mjaftueshëm se si ka ndodhur, kështu që ne vetëm mund të spekulojmë.
Shoferi i Toyota-s supozohet se ka humbur kontrollin e automjetit dhe është ngritur nga forca e goditjes dhe disi në mënyrë të çuditshme përfundoi në majë të makinës së përmbysur.
Nuk e besoni? Shihni vetë.

How the Fuck?? from r/IdiotsInCars

Baby Boo