Mërgimtari ia hodhi një shishe para oborrit, “shpërthen” qytetari: T’i thirri policinë, a guxon në Zvicër kështu?

Një mërgimtar e ka hedhur një shishe të zbrazur para dyerve të shtëpisë së një qytetari në Suharekë, derisa ky i fundit është irr*ituar me veprimin e tij.
Hedhja e mbeturinave nga vetura në rrugët e Kosovës është një veprim i keq që ndodh çdo ditë.

Persona të pandërgjegjshëm vendosin që mbeturinat që kanë në veturë, t’i hedhin nga dritarja dhe t’i gjuajnë në ambient qoftë me ose pa gjelbërim.
Një in*cident ka ndodhur sot diku në Suharekë, ku një mërgimtar ka hedhur shishen e zbrazur të një ‘Coca-Cola’, para derës së një shtëpie. Kjo e ka irr*ituar pronarin e kësaj shtëpie dhe më pas ka pasur një debat të ash*për me të.

Ai duke e xhiruar vetën, i ka shkuar tek vetura mërgimtarit duke e pyetur se pse e bëri një veprim të tillë dhe se a do e bënte në Zvicër të njëjtën gjë.
Në video dëgjohet qytetari duke thënë se do ta thërrasë policinë.
Më poshtë keni videon nga ky in*cident:

Baby Boo