Melisa shtatzënë? Andi premton festë të madhe të dëgjojë e gjithë Europa

Andi dhe Melisa ishin ndër më të komentuarit e javës që lamë pas.
Së pari për ndarjen e më pas për ribashkimin.
Pas këtyre ngjarjeve median rozë e pu*shtoi lajmi se Melisa është shtatzënë dhe gjithçka nisi pas një fotografie ku çifti shiheshin me duart në barkun e ish-konkurrentes.

Baby Boo

Lidhur me këtë lajm Andi është pyetur në një bisedë me ndjekësit e tij dhe ka dhënë pergjigje duke mohuar se po presin fëmijë.

Ish- konkurrenti tha se Melisa nuk është shtatzënë dhe se kur do të jetë do të organizojë një festë aq të madhe sa ta merr vesh e gjithë Europa.
Nga kjo shihet qartë se Andi qenka i gatshëm që së shpejti të ndodh një gjë e tillë.