Melisa ka përgënjeshtruar këtë kompani. Morri lekët dhe nuk e bëri reklamën

Të gjithë konkurrentët e “Për’puthen” kanë bërë famë të madhe duke u njohur nga e gjithë shqiptaria.Ata kanë treguar që paguhen mjaftueshëm për të bërë një reklamë në profilin e tyre në Instagram.

Baby Boo

Por duket se ka edhe të tillë që këtë mundësi edhe e keqpërdorin, duke bërë mashtrime.
Në një imazh të siguruar nga Indeksonline shohim se Melisa pasi ka marrë të hollat nga një kompani, ajo nuk u ka kthyer përgjigje ku të fundit i kanë shkruar disa herë por që ajo nuk u ka kthyer përgjigje.

Restorant Lumare