Melihatja: Të jesh me Palestinezët është e njejta gjë si të jesh me Serbinë!

Anëtarja e LDK’së, Melihate Termkolli, ka thënë se rrështimi kah Palestina, politikisht është i njëjtë sikurse rreshtimi ndaj Serbisë.

Baby Boo

Termkolli, nëpërmjet një postimi në ‘Facebook’, ka thënë se zyrtarë palestinezë kanë dalë kundr pavarësisë së Kosovës, derisa kritika ka pasur edhe për deklarimet e Myftiut të Kosovës, Naim Tërnava, për konf.Iiktin izraelito-palestinez.
Nuk është as çështje e jona as takat i yni konf.Iikti mes Izraelit e palestinezëve! Rreshtimi i disave kah Palestina është politikisht pothuaj njësoj si kah Serbia. Zyrtarët palestinezë janë sjellë e po sillen në më.nyrën më agrsive kundër pavarësisë e shtetit tonë. Deklarimi i Myftiut të Ko.sovës për ngjarjet e fundit atje, është më shumë se skandaIoz”, thuhet në postimin e saj.

Gjatë ditës, Kreu i Bashkësisë Islame Naim Tërnava ka folur për si.tuatën në Jerusalem, duke e dënuar suImin ndaj palestinezëve nga forcat izraelite.

“Me shqetësim kam përcjell eskalimin e situatës në Jerusalem që filloi me dëbimin e dh.unshëm të palestinezëve nga shtëpitë e tyre në Sheik Jarrah për të vazhduar me atakimin dhe pëdhosjen e institucionit të xhamisë së shenj.të Al- Aksa”, thuhet në postimin e tij.

Restorant Lumare