Mediat maqedonase kritikojnë Visar Vishkën: Nga aktor i madh, në një radikal të madh shqiptar

“Merr pagë nga Maqeonia dhe nuk e ka problem të fluturojë shqiponjën” ky është vetëm një citim i mediave maqedonase të cilat kanë kritikuar gjestet e fundit të aktorit shqiptarë Visar Vishka.

Vishka aktualisht ndodhet bashkë me ministrin e Kulturës së Maqedonisë, në një vizitë zyrtare në Prishtinë ku edhe ka plasuar fotografi nga qëndrimi në Shqipëri. Kjo nuk u ka ikur pa vëmendje mediave maqedonase, ato nënvizojnë vendin e punës së Vishkës dhe simpolin e shqiponës në duar. Ata nuk hezitojnë që ta quajne se Vishar Vishka, është shndërruar në një shqiptar radal!/Pa Censurë

Ja cfarë kanë postuar mediat maqedonase:

Baby Boo