Me shigjetë paralajmëron protestuesit (VIDEO)

Një burrë u pa duke tërhequr harkun e shigjetës së gjuetisë duke i paralajmëruar protestuesit në Salt Lake City.

Në burrë në moshë i nervozuar me protestuesit të cilitë kishin bllokuar rrugën nxori shigjetën nga makina duke ia drejtuar protestusve.

Disa nga protestuesit e mbërthyen burrin dhe arritën t’ia marrin shigjetën.

Baby Boo