Me këtë truk, foshnja bie në gjumë brenda sekondave


Për prindërit e rinj, kur foshnjën e tyre nuk e merr gjumi është ankth i vërtetë.

Qoftë nëse kjo ndodh në mes të natës apo gjatë ditës, kur foshnja qanë dhe nuk e merr gjumi është me të vërtetë e vështirë.

Kështu, për t’ua lehtësuar të gjithë prindërve këtë procedurë, dikush e ka shpikur një truk interesant, shkruan Gazeta Express.

Duke përdorur vetëm një faculetë, foshnja juaj mund të bie në gjumë brenda sekondave. Shikojeni një shembull të këtij truku, në videon e publikuar nga Daily Mail.

 

Baby Boo