Më 24 mars caktohet seanca e radhës për Thaçin, Veselin, Krasniqin dhe Selimin (Dokument)


Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë njoftuar se më 24 mars do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë çështjes ndaj ish krerëve të UÇK-së.

Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasnqi dhe Rexhep Selimi do të paraqiten në seancën e radhës në gjykatë nga ora 11:00.
Që të katërt aku*zohen nga Gjykata Speciale për kr*ime lu*fte.