Mblidhet kryesia e Alternativës


Alternativa është me një qëndrim të unifikuar megjithatë nuk kanë dhënë qëndrim konkret nëse janë që të vazhdojë negociatat dhe të bëhet pjesë e shumicës parlamentare apo të vazhdojnë të mbeten në opozitë, jo zyrtarisht është mësuar se deputetët e Alternativës katër prej tyre që ndodhen në kuvend janë të unifikuar që partia duhet të vazhdojë negociatat me LSDM-në dhe të bëhet pjesë e Qeverisë.