Mbetjet të kurbanëve të therur lihen anash rrugës (VIDEO)


Festa e Kurban Bajramit karakterizohet me prerjen e kurbanëve të cilët tradicionalisht ndahen për familjarët dhe për skamnorët.
Mirëpo mbetjet e disa kafshëve të therura shihen të jenë hedhur përskaj rrugës që të shpie nga Ferizaj drejt Brezovicës.

Në videot e dërguara nga lexuesit e klankosova.tv. tregohet më së miri për gjendjen e rrugës në ditën e dytë të Kurban Bajramit.

Baby Boo