“Mbesim në Lidhje” – zbulohet sllogani i LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit

Ministrja në detyrë e Financave, Hykmete Bajrami, ka postuar në Facebook një slogan dhe një zemër të krijuar nga një lidhëz atletesh, që pritet të përdoren për fushatën e zgjedhjeve të ardhshme.

Baby Boo

Slogani që mund të jetë i LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit, është “Mbesim në lidhje”, duke e lidhur edhe me festën e të dashuruarve, Shën Valentinin.
Logoja me zemër ishte përdorur nga VV-ja në zgjedhjet e vitit 2017 me sloganin “Voto me zemër”.