Mashtrohet pronari i një kompanie nga Shkupi, mbetet pa mall dhe pa para


Me datë 05.01.2024 në ora 19:10 në Stacionin Policor, Gjorçe Petrov, 22 vjeçar nga mjë fshat të Shkupit, pronar i një kompanie, ka raportuar se nga një person është mashtruar për shumën prej 175.000 denarë.

Sipas kallëzimit, më datë 26.12.2023 personi është prezantuar si punonjës i një kompanie tjetër dhe i ka kërkuar ofertë për disa produkte dhe pasi kanë rënë dakord, në të njëjtën ditë dhe më datë 28.12.2023, i ka dorëzuar porosinë. përmes një kamioni nga Kumanova. Siç është raportuar, më 05.01.2024 kamion-transportuesi e ka telefonuar dhe i ka thënë se nuk ka marrë para për transportin, pas së cilës ai ka kërkuar kompaninë e pretenduarit dhe ka marrë përgjigje se nuk kanë bërë asnjë porosi nga kompania e tij. , pas së cilës e kuptoi se është mashtruar.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.